Това заяви в предаването Алтернативата Евгений Дайнов. Бойко Борисов от години

...
Това заяви в предаването Алтернативата Евгений Дайнов. Бойко Борисов от години
Коментари Харесай

Дайнов: Има шанс за кабинет около ПП и ДБ - ГЕРБ да подкрепят, без да искат нещо

Това съобщи в предаването " Алтернативата " Евгений Дайнов. 

" Бойко Борисов от години не действа като политически партиен водач. Интересно ми е дали ще излезе от бункера си и ще се включи в съществени и енергични договаряния с партия, която му е изразителен съперник. Интересно е дали още може да издържи на напън пред аудитория.  На мястото на Политическа партия бих сблъскал остарелия и новия свят. Борисов е представител на едно потомство, което е на възрастта на родителите на Политическа партия. Той е представител на умиращите мудни и мъчителни времена на 90-те. Ако бях на мястото на Кирил Петков, щях да изляза, с цел да се види разликата сред новия свят и това, което би трябвало да си отиде. Ако Борисов не одобри, това ще е сигнал, че е извънредно нерешителен човек ", добави той. 

По думите му в случай че Радев даде третият мандат на Стефан Янев има опция да образуване на ретроградно държавно управление към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това ще е по думите на Дайнов държавно управление на предишното. Според Дайнов е ясно, че държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия не може да има и Радев би сбъркал, в случай че даде мандат на тази партия. 

" Не виждам по какъв начин Корнелия Нинова, построила образа си на корав водач, говорещ против ГЕРБ и Борисов, ще скочи и ще се хване с него ", добави още Дайнов.

" Ако президентът желае да се направи несполучлив опит за ретроградно държавно управление, тогава ще даде мандатът на Българска социалистическа партия ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР